11/09/2012

18. Ruha

Ma mire végre lett volna időnk kimenni fotózni besötétedett. Nem akartam újabb fal előtt állós képeket úgy , hogy ma valami mást hoztam. ( Holnap ígérem rakok fel!!)
Gondolom tudjátok már, hogy tegnap volt a 2012 Victoria's Secret fashion show. Az eseményen a sztár fellépők között volt Justin Bieber, Nicki Minaj , Maroon5 és Rihanna is az idén. Rihanna két ( a stílusától nagyon eltérő) ruhát viselt. Először egy rózsaszín kis összeállítást vett fel. Nekem nem igazán tetszett. Aztán egy hosszú fekete ruhát ami elegánsnak mondható de azért elég kihívó volt és ehhez olyan szemüveget és olyan frizurát választott, hogy leginkább a koreai PSY ra emlékeztetett. De a hangsúly azért inkább maradjon a modelleken. A  Victoria's Secret fashion show kétségtelen  a világ legrangosabb fehérnemű divatbemutatója. A modellek kiválasztását kemény casting előzte meg , de köztük volt a magyar szépség Palvin Barbi is.  

Egy mikulás szettet viselt cukorbot szerű szárnyakkal aminek Bruno Mars sem tudott ellenállni. Barbi olyan angyalok mellett lépett kifutóra mint Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson és Erin Heatherton. A modellek hat kollekció darabjait sorakoztattak fel a nézők előtt mint például:Ballet, Super Angels, Passion, Aquatic Angels, I Put A Spell On You és a Pink.A show fénypontját az Alessandra Ambrosio által bemutatott drágakövekkel kirakott melltartó jelentette.

XOXO





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...